Naša spletna trgovina uporablja piškotke. S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z obiskom se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Spletno trgovino www.janjinsijaj.com upravlja Janja Kreslin Rauter (lastnica in direktorica podjetja). Vsi podatki na spletni strani in slike izdelkov so informativne narave. Pri objavljenih slikah izdelkov in izdelkov v živo, lahko pride do manjših odstopanj v barvah, zaradi svetlobe pri fotografiranju in obdelave slik.

Pogoji uporabe

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Janjinsijaj.com in Janjinsijaj.si, ki je v lasti podjetja Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu še preden ga zavezuje pogodba ali ponudba, zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s po prodajnimi storitvami in garancijami),
 • dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 • pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 • način plačila in dostave,
 • časovno veljavnost ponudbe,
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo artikla,
 • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Varovanje osebnih podatkov

Vsi osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1 in se bodo uporabljali izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje računov, ponudb, informativnega gradiva, e-novic) in ostalo potrebno komunikacijo s kupcem oz. uporabnikom. Za točnost vnesenih podatkov, ki jih je kupec/uporabnik navedel pri registraciji v spletno trgovino www.janjinsijaj.com (https://www.janjinsijaj.com in www.janjinsijaj.si) podjetje (prodajalec) Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. na odgovarja.

Podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. (prodajalec) bo za nedoločen čas hranilo naslednje podatke registriranih članov: ime in priimek, ime podjetja oz. naziv pravne osebe in davčno številko (če je uporabnik pravna oseba) e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije, druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini in podatke, ki jih uporabnik prostovoljno naknadno doda k svojemu profilu. Za potrebe varnosti se izbirajo tudi IP naslovi kupcev/uporabnikov, ki dostopajo in uporabljajo spletno trgovino. Vsi osebni podatki ne bodo predani ali posredovani tretji osebi.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi kupec/uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Mnenja, ocene in priporočila izražena preko; FB strani Janjin sijaj - Handmade Jewelry in Instagrama Janjinsijaj je možno uporabiti tudi na spletni strani www.janjinsijaj.com, z namenom pridobivanja novih uporabnikov na podlagi izkušenj tistih, ki so se že srečali s podjetjem. V upanju in želji, da bi vas bilo čim več, je na FB strani Janjin sijaj - Handmade Jewelry in Instagramu Janjinsijaj omogočamo komentiranje prav vsem uporabnikom. V želji po zadovoljnem in spoštljivem odnosu, podjetje/prodajalec vsak komentar skrbno pregleda in žaljive, neprimerne ter nekoristne izjave lahko tudi odstrani. Z oddajo komentarja se uporabnik strinja, da ga lahko podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. v celoti ali delno uporabi v spletnih in drugih medijih, v neomejenem časovnem okviru, za namen objave v oglasih ali drugih marketinških promocijah, ki so v poslovnem interesu podjetja Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p..

Ponudba izdelkov

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba trgovine ažurira in spreminja pogosto in hitro. Zaradi fizične prodaje istih izdelkov kot na spletu, si podjetje (prodajalec) pridržuje pravico, da kakšen izdelek ni na voljo, ker se je lahko v istem trenutku kot spletna prodaja, izvršila fizična prodaja istega izdelka na drugih prodajnih mestih podjetja ali v salonu, Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p., Trg svobode 16 D, 9250 Gornja Radgona.

Cene

Vse cene so izražene v EUR (€ - Evrih) in ne vsebujejo DDV, saj po 1. točki 94. člena ZDDV nismo zavezanci za obračun DDV. 

Cene so predstavljene kot Spletne cene. Spletne cene so cene, kot jih oblikuje spletna trgovina in ki veljajo za nakup prek spletne trgovine. Pri cenah si prodajalec pridržuje pravico, da jih spreminja. V primeru, da se cena izdelka, spremeni v času, ko je kupec že opravil nakup ali med obdelavo naročila, velja da kupec plača ceno, ki je navedena v trenutku njegovega naročila. Roki veljavnosti akcijskih cen so navedeni v spletni trgovini. Akcijske cene oz. posebni popusti so jasno in dodatno označeni. Akcijske cene oz. posebni popusti veljajo ob nakupu in se ob oddaji naročila samodejno upoštevajo. Nekatere akcijske ponudbe imajo določeno "kodo za popust", ki jo naročnik vpiše na blagajni. Ob vpisu kode za popust, je ugodnost razvidna v trenutku. Če se akcijska cena ali popust zaradi kakršnega koli razloga ob končnem obračunu v sistemu ne upošteva, mora uporabnik (kupec) ponudnika (podjetje) o tem predhodno obvestiti in zahtevati popravek obračuna ali odpravo napake v ceni. Če kupec poravna znesek, ki je bil dokončno obračunan brez določenega popusta ali akcijske cene, se šteje, da je konkludentno (molčeče) sprejel ceno iz končnega obračuna in pri ponudniku (podjetju) ne uveljavlja naknadnega ugovora. Ponudnik se lahko kljub temu, glede na posamezne okoliščine, po lastni presoji odloči, da kupcu povrne razliko v ceni ali mu izda dobropis za prihodnje nakupe v spletni trgovini. 

Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini in se lahko razlikujejo od cen na drugih prodajnih mestih podjetja Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. Pridružujemo si pravico do dnevnih sprememb cen izdelkov v spletni trgovini brez predhodnega obvestila.

V cene izdelkov niso všteti stroški pošiljanja. Nakupa brez registracije preko spletne trgovine ni možno izvesti.

Izdaja računa

Kupec je pred oddajo naročila dolžan preveriti pravilnost podatkov (kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo) in nato mu prodajalec skupaj z naročenimi izdelki pošlje tudi original račun. Na računu so navedeni naročeni izdelki s cenami ter vsi ostali stroški v zvezi z nakupom.

Naslov in sedež ponudnika

Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p.
Trg svobode 16D, 
9250 Gornja Radgona
MATIČNA ŠTEVILKA: 8103135000
DŠ: 73673668 (po 1. točki 94. člena ZDDV nismo zavezanci za obračun DDV)
Transakcijski račun podjetja (TRR): SI56 0312 2100 0391 741 (odprt pri SKB)
TEL. ŠT.: 041 766 055
WWW: www.janjinsijaj.com
E -mail: info@janjinsijaj.com
Facebook: Janjin sijaj- Handmade Jewelry
Instagram: Janjin sijaj
Datum vpisa v Poslovni register Slovenije: 05.12.2017

Številka vpisa pri AJPES (Številka poslovnega registra): 316-08-01595-2017/2

Nakup in postopek nakupa

V spletni trgovini www.janjinsijaj.com in www.janjinsijaj.si je mogoče naročiti izdelke 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Izdelke je mogoče naročiti v slovenskem jeziku. Dostavljajo se na območju Republike Slovenije in tudi v tujino.

Naročilo lahko izvede fizična ali pravna oseba. Če nakup opravi pravna oseba, je treba izpolniti oziroma vpisati podatke za identifikacijo pravne osebe.

Izbrani izdelek dodate v košarico s klikom na gumb Dodaj v košarico. S klikom na košarico, ki se nahaja zgoraj desno, lahko pogledate vsebino košarice (na ta način je tudi potrošniku omogočeno, da pred končno oddajo naročila preveri pravilnost naročila; torej je potrošniku omogočeno, da po izbiri blaga in pred oddajo naročila pregleda vsebino naročila vključno s količino in ceno ter uredi popravke morebitne napake), jo uredite in zaključite nakup. Nakup izvedete s klikom na gumb Nakup, ki se nahaja pod povzetkom košarice.

V prvem koraku postopka naročanja vnesete vaše podatke. V drugem koraku vnesete ali izberete naslov za dostavo in naslov plačnika. V tretjem koraku izberete načina prevzema oz. dostave izdelkov. V zadnjem koraku izberete načina plačila. Ob spremembi načina plačila in načina dostave, se vam na desni strani sproti izračuna končni znesek naročila.

Pred nakupom se morate, zaradi Zakona o varstvu potrošnikov, strinjati s pogoji poslovanja, ki se nahajajo na dnu spletne trgovine. To naredite tako, da v zadnjem koraku postopka naročanja označite kvadratek »Strinjam se s pogoji poslovanja«. 

S klikom na gumb »Naročilo z obveznostjo plačila« boste naročilo zaključili. Na e-mail naslov boste prejeli potrdilo o prejetem naročilu. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da je se začela odprema. O nadaljnjem postopku boste obveščeni po elektronski pošti. 

V primeru plačila po povzetju bo naročilo potrjeno in odpremljeno v roku treh (3) do petih (5) delovnih dni po oddaji naročila, in sicer z novim e-obvestilom o potrditvi in odpremi naročila. V primeru plačila po ponudbi/predračunu, ko je skupni znesek naročila nakazan na transakcijski račun ponudnika (podjetja), je naročilo plačano. Za plačilo naročila po ponudbi/predračunu ima kupec na voljo pet (5) delovnih dni, če v tem času naročila ne plača, lahko ponudnik (podjetje) naročilo/pogodbo prekliče. V primeru plačila naročila z gotovino ob prevzemu, mora kupec najkasneje v roku petih (5) delovnih dni od oddaje naročila, ob predhodnem dogovoru s prodajalcem (podjetjem) poravnati znesek naročila in prevzeti naročene izdelke.

Če naročila ni mogoče izvesti, zaradi drugih razlogov, bo kupec o tem obveščen po elektronski pošti. V primeru napake, lahko kupec naročilo v času do prejema elektronskega obvestila o potrditvi in odpremi naročila prekliče, brez dodatnih stroškov.

Če ponudnik (podjetje) sumi, da je prišlo do zlorabe spletne trgovine, lahko naročilo zavrne. Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji ponudnika (podjetja) in da je bil nanje izrecno opozorjen.

Pogodba o nakupu je shranjena pri ponudniku (podjetju), registrirani uporabnik pa lahko do nje kadar koli dostopa tudi preko svojega uporabniškega računa v spletni trgovini. Uporabnik pa lahko zahteva pogodbo o nakupu tudi preko elektronske pošte : info@janjinsijaj.com

Kupoprodajna pogodba je v elektronski obliki shranjena na strežniku Janjin sijaj. Vsak naročnik, ki naroči nakit v spletni trgovini, na svoj elektronski naslov prejme potrdilo o nakupu, sporočilo o odpremi nakita ter na koncu še sporočilo, da je naročilo zaključeno. Fizični oz. original račun o nakupu prejme vsak kupec po pošti, skupaj z naročenimi izdelki ali ob osebnem prevzemu le teh.

Preklic naročila

Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je bilo naročilo uspešno oddano. V kolikor želi kupec preklicati oddano naročilo, ima po oddanem naročilu eno (1) uro časa, da svoje naročilo prekliče in sicer tako, da na prejeti e-mail, v katerem so vsi podatki o naročilu, odgovori – PROSIM ZA PREKLIC NAROČILA.

Načini plačila

Podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. nudi naslednje načine plačila:

 • z gotovino ob prevzemu naročenih izdelkov na sedežu podjetja ali po dogovoru,
 • po ponudbi/predračunu z nakazilom (UPN nalog) na TRR podjetja Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p.,
 • po povzetju (plačate poštarju oz. dostavljavcu pošiljke). 

Kode za popust

Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti (od popustov, daril ,..) pri nakupu preko spletne trgovine Janjin sijaj. Aktivno kodo najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, na strani posameznega oddelka ali drugih medijih. Vsakršna koda je vedno časovno omejena in se mora izkoristiti v tem omejenem roku, sicer je neveljavna.

Uporaba kode za popust:

 • Izberete izdelke, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico.
 • Ob zaključku nakupa v okence vpišete "kodo za popust".
 • Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo za popust.
 • Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila in ostane znesek, ki ga je še potrebno poravnati.

Postopek obveščanja o nakupu:

 • Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto.
 • Podjetje Janjin sijaj lahko za preverjanje podatkov ali zaradi zagotavljanja točnosti dostave kontaktira kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko ali e-mali naslov.
 • Postopek nakupa za pravne osebe je popolnoma enak kot za fizične osebe, le da ob zaključku nakupa vpiše še naziv podjetja in davčno številko podjetja. Prav tako so enake možnosti plačila.

Pravica do odstopa potrošnika od pogodbe in vračilo izdelkov

Pri pogodbah sklenjenih na daljavo, ima potrošnik (po 43č in 43d členu ZVPot) pravico, da v 14 dneh podjetju na elektronski naslov (info@janjinsijaj.com) sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe, se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. 

Potrošnik mora najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od naročila, podjetju vrniti blago oz. izdelke. Potrošnik vrne blago oz. izdelke na naslov: Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p., Trg svobode 16D, 9250 Gornja Radgona. Po prejemu blaga oz. izdelkov podjetje potrošniku skladno z zakonom vrne vsa opravljena plačila. Strošek, ki bremeni potrošnika z zvezi z odstopom od naročila je, neposredni strošek vračila blaga. Ta strošek odraža znesek, ki ga zaračuna dostavna služba (npr. Pošta Slovenije). 

Vsi izdelki morajo biti v 14-tih dneh po sporočilu o odstopu od naročila vrnjeni s priporočeno pošiljko in ustrezno zaščiteni (v originalni embalaži, kot jih je kupec prejel) na naslov: JANJIN SIJAJ, JANJA KRESLIN RAUTER S.P., TRG SVOBODE 16D, 9250 GORNJA RADGONA. Pošiljk z odkupnino NE sprejemamo. Pri izdelkih, ki so narejeni po naročilu VRAČILO NI MOŽNO.

Izdelki morajo biti vrnjeni

 • NERABLJENI (noben od izdelkov ne sme biti nošen),
 • NEPOŠKODOVANI,
 • V NESPREMENJENI KOLIČINI (vrniti je potrebno celotno naročilo, tudi darilo, če ga je kupec prejel zraven prejetih izdelkov)
 • ter V ORIGINALNI IN NEPOŠKODOVANI EMBALAŽI, vključno z vsemi kartončki, ki ne smejo biti odstranjeni iz izdelkov. 

Vsakršno preizkušanje, ki odstopa od navedenega, je mogoče šteti za uporabo blaga, potrošnik pa odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanje blaga.

Potrošnik ob vračilu blaga oz. izdelkov pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter morebitni transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Če je kupec prodajalcu v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in pogoji poslovanja sporočil, da odstopa od pogodbe in je prejeto blago vrnil v zakonskem roku in v skladu s splošnimi pogoji, mu prodajalec vrne denar za že plačane izdelke (razen za stroške pošiljanja), najkasneje v 14-tih dneh. Vračilo kupnine bomo izvedli na enak način, kot je bilo poravnano naročilo.

Pri odstopu od pogodbe kjer je bila uporabljena promocijska koda oz. koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Uporabniku se vrnejo le vplačani zneski (z odštetimi stroški pošiljanja in pakiranja, ko je bil uporabniku paket poslan), uporabniku pa se ob enem vrne promocijska koda v obliki nove kode.

Stroški, ki bremenijo kupca v zvezi z odstopom od naročila so:

 • strošek poštnine pri vračilu izdelkov
 • ter strošek pakiranja in poštnine, ko mu je bil paket poslan, zato se kupcu od končnega zneska nakupa odšteje ta strošek (strošek pakiranja in poštnina).
 • Če je bil znesek naročila nad 40€ in je kupec s tem pridobil ugodnost brezplačne poštnine, bo v primeru vračila izdelkov, le ta obračunana in odšteta pri vračilu končnega zneska nakupa.

Podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. ne odgovarja, če je embalaža poškodovana ob prevzemu pošiljke. Če je poštni paket z naročenimi izdelki, ki ga je kupec prejel, poškodovan, če v njem manjka vsebina ali če kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. 

Če prodajalec ugotovi, da je vzrok/razlog za vračilo blaga posledica kupca, mu prodajalec reklamacije ne bo upošteval. Vse ostale potencialne nepravilnosti oziroma reklamacije rešujemo skupaj s sodelovanjem s kupcem, za katerega poiščemo najugodnejšo rešitev, zato priporočamo, da se v primeru reklamacije/vračila blaga obrnete na sedež podjetja: Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p., Trg svobode 16D, 9250 Gornja Radgona (041 766 055 ali info@janjinsijaj.com).

JANJIN SIJAJ -Obrazec za odstop od pogodbe

IZDELKI NAREJENI PO NAROČILU.

Ker želimo prisluhniti željam svojih strank, je mogoče naročiti tudi nakit, ki je izdelan izključno po naročilu strank. Če želite unikaten  nakit, ki bo narejen samo za vas in po vaših željah, prišite na mail info@janjinsijaj.com ali pokličite na telefonsko številko +386 41 766 055 (041 766 055). Pri izdelkih, ki so narejeni po naročilu, vračilo ni možno.

Komunikacija

Podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. bo z uporabnikom stopila v stik preko komunikacije na daljavo, le če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje, in v skladu z določili ZEKom-1. Oglasna elektronska in/ali SMS sporočila bodo jasno in nedvoumno označena kot oglasna sporočila, pošiljatelj bo jasno razviden, različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne. Prav tako, bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih. Jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil in na željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. to izrecno spoštovalo. Stroški, povezani z uporabo komunikacijskega sredstva, se ne razlikujejo od osnovne tarife, tako da telefonska številka ni dodatno plačljiva.

AVTORSKE PRAVICE

Spletna stran/trgovina www.janjinsijaj.com (in www.janjisijaj.si), vsi podatki na njej, slike izdelkov in druge slike, vsebina itd., ki so prikazane na njej, so last podjetja Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. in so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne zaščite, zato jih ni dovoljeno spreminjati, kopirati, razpečevati ali na kakršen koli drugi način reproducirati brez predhodnega pisnega dovoljenja in soglasja Janje Kreslin Rauter.

Omejitev odgovornosti

Podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njenih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cene izdelkov spremenijo tako hitro, da podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. včasih ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V tem primeru bo podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. kupca obvestilo o spremembah in mu omogočilo odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega/ih izdelka/ov.

Pritožbe in spori

Podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.

Pritožba se odda preko e-poštnega naslova info@janjinsijaj.com . Postopek obravnave pritožb je zaupen. Podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. pa bo v roku petih (5) delovnih dni potrdilo, da/ali je prejelo pritožbo in sporočilo kupcu, kako dolgo jo bo obravnavalo ter ga vseskozi obveščala o poteku postopka.

Podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova ne sporazumnost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je potrošnikom na voljo tukaj.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

SPREMEMBE SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA

Podjetje (Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p.) lahko v primeru sprememb predpisov, ki urejajo poslovanje spletnih trgovin, varstvo podatkov ter druga področja, ki so v zvezi s poslovanjem spletne trgovine www.janjinsijaj.com, in v primeru sprememb lastne politike poslovanje spreminja in/ali dopolnjuje Splošne pogoje poslovanja. O spremembah in/ali dopolnitvah bo podjetje vsakič seznanilo uporabnike (kupce) na primeren način, kamor šteje zlasti obveščanje preko spletne strani/trgovine www.janjinsijaj.com . Vsakokratne spremembe in/ali dopolnitve Splošnih pogojev poslovanja, začnejo veljati in se uporabljati z iztekom osem (8) dnevnega roka od objave spremembe in/ali dopolnitve. Če je sprememba in/ali dopolnitev Splošnih pogojev poslovanja nujna, zaradi uskladitve s predpisi, lahko izjemoma te spremembe in/ali dopolnite stopijo v veljavo in uporabo v krajšem času.

Uporabnik (kupec), ki se s spremembami in/ali dopolnitvami teh Splošnih pogojev poslovanja ne strinja, mora v roku osmih (8) dni od objave sprememb in/ali dopolnitev Splošnih pogojev poslovanja preklicati svojo registracijo v spletni strani/trgovini www.janjinsija.com, sicer se po izteku tega roka smatra, da uporabnik (kupec) spremembe in/ali dopolnitve Splošnih pogojev poslovanja sprejema. Preklic registracije je izvedljiv tako, da uporabnik (kupec) s pisno izjavo podjetju (Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p.) sporoči preklic.

Splošne pogoje poslovanja je sprejela lastnica in direktorica podjetja Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p.

Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov v naši spletni trgovini.