Naša spletna trgovina uporablja piškotke. S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z obiskom se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

O nakitu

Nakit je moja strast, moj hobi in še veliko več. Ustvarjanje nakita me spremlja že od otroštva, od najnežnejših let. Zmeraj, ko sem dobila kos nakita, sem ga preuredila po svojih željah in tako je v meni zmeraj tlela ustvarjalna žilica, ki se je z leti izpopolnjevala in končno sem začela živeti svoje sanje in vam z največjim veseljem odpiram vrata v moj svet, v svet NAKITA, LIČENJA IN UREJENIH NOHTOV.

Nakit Janjin sijaj
Nakit Janjin sijaj

Nakit Janjin sijaj je unikaten, ročno narejeni nakit, nakit iz različnih materialov (polimerne mase, lesa, naravnih kamnov, perl, …) in obdelan z različnimi tehnikami. Je poseben, glamurozen, ki je lahko bogat ali popolnoma minimalističen, odvisno od priložnosti, za katero ga potrebujemo. Nakit izdelam tudi po naročilu stranke in se tako popolnoma prilagodim njenim željam in potrebam. Nakit ustvarjam s srcem, ljubeznijo, predanostjo in v vsakem kosu nakita se skriva delček mene. Največja nagrada za moje delo je, da vidim svoj nakit na vas.

Nakit Janjin sijaj
Nakit Janjin sijaj