Naša spletna trgovina uporablja piškotke. S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z obiskom se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 • z gotovino ob prevzemu
 • z nakazilom na račun podjetja po ponudbi/predračunu
 • plačilo po povzetju z gotovino


Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu.

Plačilo z GOTOVINO OB PREVZEMU

Kupec naročene izdelke plača z gotovino ob osebnem prevzemu v salonu, JANJIN SIJAJ, JANJA KRESLIN RAUTER S.P. na TRGU SVOBODE 16 D v GORNJI RADGONI, najkasneje v roku petih (5) delovnih dni od oddaje naročila, ob predhodnem dogovoru s prodajalcem o datumu osebnega prevzema s plačilom, in sicer na tel. št: +38641 766 055 (041 766 055).

Plačilo z NAKAZILOM NA RAČUN PODJETJA PO PONUDBI/PREDRAČUNU

Kupec naročene izdelke plača po ponudbi/predračunu na transakcijski račun podjetja. Podatki o naročilu in plačilu bodo kupcu po opravljenem naročilu poslani na njegov elektronski naslov. Kupec pri plačilu uporabi univerzalni plačilni nalog (UPN nalog), katerega je potrebno pravilno izpolniti preko spletnega bančništva, ali neposredno na pošti ali banki. V primeru, da prodajalec v roku petih (5) delovnih dni od oddaje naročila, ne prejme plačila, bo naročilo kupca s strani prodajalca preklicano. K naročilu so prišteti tudi stroški dostave in pakiranja.

Podatki za nakazilo vašega naročila na TRR podjetja:

 • Koda namena: GDSV 
 • Namen plačila: Plačilo ponudbe/predračuna številka (vnesite številko vašega naročila)
 • Transakcijski račun podjetja/IBAN podjetja: SI56 0312 2100 0391 741   (odprt pri SKB)
 • V primeru plačila iz tujine SWIFT/BIC CODE: SKBASI2X
 • Sklic: SI00 (vnesite številko vašega naročila)
 • Ime in naslov prejemnika: Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p., Trg svobode 16D, 9250 Gornja Radgona
Plačilo PO POVZETJU Z GOTOVINO

Kupec naročene izdelke plača z gotovino svojemu dostavljavcu dostavne službe Pošte Slovenije, ko mu izdelke pripelje na dom. Če je kupec v času dostave odsoten, mu dostavljavec pusti listek (obvestilo o prispeli pošiljki za dvig na najbližji Pošti Slovenije, kjer lahko plača tudi s plačilno kartico). K naročilu so prišteti tudi stroški dostave in pakiranja, vendar POZOR !!! pri plačilu po povzetju z gotovino si Pošta Slovenije obračuna provizijo za vplačilo obrazca UPN. Ta strošek ni vračunan v stroške dostave in pakiranja, torej ni prištet k vašemu naročilu. 

Stopnja provizije je naslednja: 

 • Vrednost nakupa do 98,00 €, je provizija fiksna in sicer 1,05€
 • Vrednost nakupa nad 98,00 € in do 501,00 €, je provizija 1,07% od vrednosti paketa
 • Vrednost nakupa nad 501,00 €, je provizija 5,36 €Dostava in rok dostave

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora uporabniku nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe. Stroški dostave se obračunajo po tarifi dostavne službe. Dostava naročenih izdelkov v delovnem tednu od ponedeljka do petka je takšna, kot je razvidno na predračunu. Sobotna dostava se izvaja na zahtevo uporabnika in jo je praviloma potrebno doplačati (dogovor pred naročilom dostave).

Ponudnik omogoča naslednje načine dostave:

 • osebni prevzem na sedežu podjetja
 • dostavna služba (pogodbena kurirska služba Pošta Slovenije)
OSEBNI PREVZEM NA SEDEŽU PODJETJA

Kupec bo naročilo brez dodatnih stroškov dobave prevzel osebno in sicer na sedežu podjetja, Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p., na Trgu svobode 16 d v Gornji Radgoni, najkasneje v roku petih (5) delovnih dni, po predhodnem dogovoru s podjetjem o datumu prevzema in plačila na telefonski številki +386 41 766 055 (041 766 055).

DOSTAVNA SLUŽBA 

Ponudnikov partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije d.d.

Po prejemu plačila na TRR podjetja, bo naročilo poslano priporočeno s Pošto Slovenije, v treh (3) do petih (5) delovnih dni.

Pri plačilu po povzetju bo naročilo poslano priporočeno s Pošto Slovenije v roku treh (3) do petih (5) delovnih dni.Stroški pošiljanja

Stroški pošiljanja po Sloveniji

Stroški pošiljanja (poštnina, kuverta, …) pri plačilu po ponudbi/predračunu na TRR podjetja znašajo 2€

Stroški pošiljanja (poštnina, kuverta, …) pri plačilu po povzetju znašajo 3,50 €

POZOR !!! Pri plačilu po povzetju z gotovino si Pošta Slovenije obračuna provizijo za vplačilo obrazca UPN. Ta strošek ni vračunan v stroške dostave in pakiranja, torej ni prištet k vašemu naročilu. 

Stopnja provizije je naslednja: 

 • Vrednost nakupa do 98,00 €, je provizija fiksna in sicer 1,05€
 • Vrednost nakupa nad 98,00 € in do 501,00 €, je provizija 1,07% od vrednosti paketa
 • Vrednost nakupa nad 501,00 €, je provizija 5,36 €

Pri naročilu izdelkov nad 40,00 € je poštnina znotraj Slovenije BREZPLAČNA in jo krije podjetje.

Stroški pošiljanja v tujino

Pri naročilu izdelkov, ki bodo poslani v tujino je možnost plačila samo po ponudbi/predračunu in nakazilu zneska naročila na transakcijski račun (TRR) podjetja h kateremu se prištejejo tudi stroški pošiljanja in znašajo 10 €.

Vklopi razum, zahtevaj račun