Naša spletna trgovina uporablja piškotke. S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z obiskom se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Izjava o varovanju osebnih podatkov

Podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. (Trg svobode 16d, 9250 Gornja Radgona, DŠ 73673668 – v nadaljevanju podjetje), ki upravlja spletno trgovino www.janjinsijaj.com (https://www.janjinsijaj.com in www.janjinsijaj.si) sledi načelom transparentnosti in skrbnega ravnanja z osebnimi podatki v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. potrebuje vašo potrditev, da lahko osebne podatke, ki jih je podjetje pridobilo z vašo prijavo na storitve podjetja, uporablja, hrani in obdeluje za določene namene. Zbrane osebne podatke bo podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. uporabljalo izključno za storitve, ki jih ponuja. V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov je podjetje zavezano k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine.

Podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. za potrebe poslovanja spletne trgovine www.janjinsijaj.com (https://www.janjinsijaj.com in www.janjinsijaj.si) zbira naslednje podatke uporabnikov:

  • ime in priimek,
  • naslov za dostavo,
  • podjetje oz. naziv pravne osebe in davčno številko (če je uporabnik pravna oseba),
  • naslov elektronske pošte,
  • kontaktno telefonsko številko,
  • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini;
  • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno k svojem profilu;
  • za potrebe varnosti se izbirajo tudi IP naslovi uporabnikov, ki dostopajo in uporabljajo spletno trgovino.

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki pri registraciji v spletno trgovino (https://www.janjinsijaj.com in www.janjinsijaj.si), podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. ne odgovarja.

Podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. pridobljenih podatkov ne bo uporabilo v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Podjetje bo podatke uporabnikov uporabilo v procesu odpošiljanja in obveščanja o naročenih izdelkih, ter za pošiljanje promocijske e-pošte za spletno trgovino www.janjinsijaj.com (https://www.janjinsijaj.com in www.janjinsijaj.si). Vsi uporabniki se lahko odjavijo od vseh promocijskih sporočil, to storijo tako, da s pisno izjavo sporočijo preklic pošiljanja na info@janjinsijaj.com. Podjetje Janjin sijaj, Janja Kreslin Rauter s.p. lahko podatke uporabi tudi za namene statističnih analiz. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

Dostavni službi (Pošta Slovenije) bo podjetje zaupalo le potrebne podatke za dostavo v spletni trgovini kupljenih izdelkov.

Podjetje ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredovalo osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu.

Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prenehajo uporabljati spletno trgovino in lahko prekličejo svojo registracijo. To storijo tako, da s pisno izjavo sporočijo preklic registracije na info@janjinsijaj.com

Če imate vprašanja, težave ali pripombe glede te politike zasebnosti, mi to lahko sporočite na elektronski naslov: info@janjinsijaj.com.